En helg borta

I fredags var det dags att köra hem hojjen till Oskarshamn där den skall stå över vintern. Utom den tiden jag måste lämna in den på omlackering och slå ut bucklorna sedan jag slog kullerbyttor med min black beauty. Några tips på att få bort blod från sadeln?
Iallafall, jag sov ut i fredags, det var najs å vid ett tiden körde jag mot Osket. Det blev träning med Dockers, det var skönt, alltid kul att variera sin träning lite. Sedan på kvällen socialiserade jag med Pappa, Mia, Torbjörn och Ann. Vi åt god mat och dom drack öl, jag drack mjölk (tänka sig) sedan körde jag dom till Kråkan och gick och la mig.
Lördagen spenderades hos mamma och älsklingskillen. Jag tog med mumsmums, "kan själv" syns va? :)
På kvällen besökte jag David och Matilda och det blev lite skitsnack, en kopp kallt kaffe som jag fick servera mig själv och sedan bio. Vi såg Wanted. Den var lite för mycket matrix för min stil, annars var handlingen rätt bra.
Söndagen spenderades ett par timmar nere i vår vackra hamn med Emelie. Det var mysväder, verkligen. Ångest med vinter snart. Sedan drog jag och pappa på hockey, sista matchen innan säsongen börjar nu på onsdag. Så nu är det snart jul. (tre månader till lucia igår) Och efter matchen blev det buss tillbaka till Växjö. Där har jag nu ätit två mackor och glott på tv. Måste renskriva en del av ett arbete nu innan de blir sängen. Ha de peppt folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0