Nya kläder och svett

Ringde på dörren rätt oväntat i förmiddags, där var en kille med ett paket. Vet inte varför men ibland när jag beställer kläder får jag hämta på posten och ibland får jag dem vid dörren. Men en ny tjocktröja och tre tshirts. De e najs. Men jag måste verkligen köpa nya jeans och träningsbyxor nu med. Får bli stan någon dag, onsdag kanske. Någon som vill haka?

BK öppnade idag med så första gymmningen på ett tag, det var najs men mina lår är fan helt döda nu. Hoppas dom är bättre i morgon när det ska bli BJJ och premiär på Växjö Titans. Varje gång jag tränar så saknar jag den gamla goda tiden, men det var jobbigt med.

Skolan har dragit igång på allvar nu med. Projektledningen rullar på, Byggnadsvården verkar helt cp, drygt om inte annat. Sen min extrakurs går fint. Har skrivit mycket på den rapporten senaste dagarna och fixat ritningarna. Jag skriver ett arbete om typ hur man ur byggnadsteknisk synpunkt kan anpassa en matsal efter brukarnas behov och har specialiserat mig på Solbacka Servicehus. Bygg ikapp Handikapp woho!

Nu blir det köttfärssås och spagge och kanske en film? Eller plugg.. suck.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0