Nygaddad

New ink. Fan nästan ett år sedan ja körde nått nu. Men Johan har ju öppnat studio hemma i Osket så ja gick ner på ett besök idag. Blev en handgranat med två "parying hands" på foten. Rätt nice. På bilderna ser den lite skev ut men de e bara för foten är skev.
 




Sendrag och prinskorv

Skulle bloggat igår och gett er bland annat Veckans lista, men servern för blogg.se ville inte fungera så det får komma idag.

Har ni följt JVM nått? Sjukt mycket mer underhållande än riktiga hockeyVM. Extra kul att tre svenska junisar är Oskarshamnsspelare. Ny match ikväll!

Idag har jag bytt ut ett halssmycke ja fick av mamma i julklapp till två asfeta manchettknappar i form av döskallar. Sjukt snygga.

Jag har inga planer för nyår än, dags att leta upp en fest tror jag..

Här kommer två bilder från jul, en på mig och en på lillebror.


Veckans Lista:

Veckans Låt: Den jag sjöng på scen med Dropkick en gång. Fet är den.
Veckans Film: Har inte sett nån film direkt men jag såg K1 galan från stockholm i höstas häromdagen. Såg att Pernilla ja bodde hos i stockholm en gång var ringflicka, coolt.
Veckans Idioti: Julmat på juldagen. Usch.
Veckans Ord:  Sendrag, vi har ju haft Västeråsbesök och ordet sendrag finns ju banne mej bara i stockolm och Västerås, det är ju redan konstaterat.
Veckans Grej: AmericanFootballClub Oskarshamn, det börjar hända grejer nu, kul att vara delaktig.
Veckans Tips: Köp skit på tradera, folk säljer nya "julklappar" väldigt billigt.
Veckans Pest eller Kolera: Skiter jag i nu, ingen som svarar på den ändå!



God sill och gott nytt fyllehångel

Idag är det julafton. Igår firade vi jul här hos Mamma, Micke och Lillebror i Fårbo. För er som inte vet så är Fårbo världens håla å ligger några mil norr om Oskarshamn, mot Västervik. För några år sedan blev det utsett av Aftonbladet till Sveriges ultimata byhåla. Läs här.

Det roliga var att jag överraskade mamma med att ha rakat av allt hår, varpå hon hade köpt hårprodukter till mig i julklapp. Hah. Jag försökte även ta en bild på mej och lillebror men han är omöjlig på att sitta stilla ta mej fan.

Nu bär det snart av in till Oskarshamn och fira jul med Pappa och Mia. Lite lugnare tillvaro då man inte har ett litet barn som har energi större än stormen Gudrun.

Dags att packa ihop lite här,

God Jul och Gott nytt år. (läs: God sill och gott nytt fyllehångel) för det stämmer väl mera va?



Jul i Osket

Igår försökte vi skapa lite julstämmning här i vårt barndomshem. Vi bakade en massa onyttigheter inför julen, det blev lakritskola, knäck, polkagrischoklad, tryffel och rocky road. Sen på kvällen var jag hos Jonas Lord och spelade vårt årliga jul-TP med honom och Keller. Årets dummaste TP spelare blev Keller för sitt svar om vilken brädsport som var populär på Bali, och han svarade schack. Hah. Förra året tog jag hem de priset genom mitt svar på frågan "Vilken huvudföda lever Bävrar på" och jag svarade trä. Hah.

Min syster går här fram och tillbaka och lägger till lite klappar under granen, det är en stor hög nu men det känns som de flesta är ditlagda av mig och syrran, å andra sidan är dom som pappa lagt dit rätt så stora :)

Jag bjuder på en bild som jag snott från min systers blogg på min mamma och min lillebror med tomten på gröna lund.

Och tillslut kommer veckans lista, som skulle kommit igår men man har rätt att vara försenad såhär i jultider.

Veckans Låt -
Är samma som förra veckan, fast med svenska artister. Rätt nice.
Veckans Film -  Kråkguldet. Gammal film som ändå bidrar med lite julstämmning.
Veckans Idioti - Kristian Keller. ;)
Veckans Ord - "Flong" Min syster frågade vår pappa hur han fick idén att måla om en gammal ljusstake (som blev assnygg) då sa han att han bara fick en flong.
Veckans Grej -  Guitar Hero. Bra underhållning att ha i en tråkig stad som Oskarshamn..
Veckans Tips - Trött på de vanliga julkolorna? Tillsätt lakritsessens, sånt man gör lakritsshots på. Blev nice.
Veckans pest eller kolera - Skulle du vilja vara ledig 364 dagar om året för att sedan som tomten va snabb som Sören till hur många knoddar som helst på en dag. Eller skulle du vilja se ut som Tomten jämt, forever and ever.



Bästaste dagen på länge banne mej.

Igår alltså.
Upp tidigt för att vi skulle redovisa vårt stora arbete inför klassen och diverse ingenjörer och arkitekter från mestadels Växjö men även internationella företag. Det gick mycket bra och vår grupp tilldelades pris för dagens bästa presentation. Mycket roligt. Ännu roligare var det att ett av arkitektbolagen knöt upp mig för examensarbete, ska bli sjukt roligt.

Sedan kom pappa till Växjö för att hämta mig och all packning, jag ska ju vara i Oskarshamn i tre veckor nu så de blev en hel del kläder samt alla mina 22 julklappar ja ska ge bort. Så vi åkte och käkade lunchbuffé inne i stan och sedan körde vi mot Osket. Stannade även till i Berga och hälsade på min moster Katarina nere i trädgården. Nostalgitripp och underbara juldofter. mmm...

Sedan körde vi förbi Kolberga där jag träffade både Björn och Rasmus som var hemma från sitt krigande i Tchad. Mycket roligt. Och så fick jag mitt X-box 360 av Björn så frammåt kvällskvisten blev det Guitar Hero med syrran, pappa, pappas sambo och vin, whiskey och öl. Trevlig kväll.

Så nu sitter jag i Osket och äter en macka och bloggar på min dator som jag faktiskt tog med mig hit. Ska senare åka till Fårbo och hälsa på min mamma och lillebror :)



Dan före hemfärd

Idag är det Torsdag och i morgon skall jag åka hem till Osket, efter redovisningen. Pappa kommer till Växjö och hämtar mig runt ett eftersom jag har så många julklappar och mycket packning, ska ju bo hemma i två veckor.

Så idag blir det skolan snart en sväng och sedan blir det städning av lägenheten.

Ska bli så skönt med jul. Pappa mailade nyss hem bild på granen och skrev :
"Hej på er ! Granen är klädd och klapparna på plats. Nu är det bara att vänta på tomten! / Pappa "
Så jag hoppas att pappa agerar tomte nu då när han nästan utlovat det, jag minns inte om han ens gjorde det när vi var barn? Syrran, du har säkert koll? 

I morgon går jag även paketen jag köpt till mig själv, ett x-box 360 :) så nu blir de guitar hero i pappas vardagsrum hela julen.

Ska se om jag hittar nån mat i mitt kök nu, är rätt tomt i både kyl och frys och jag har 3,84 kr på kontot.



Tisdag

I morse vaknade jag av att glasen i min hylla skallrade. Jag kollade till klockan och somnade om. Inte fören två timmar senare och jag klev upp och kollade på nyheterna förstod jag att det var jordbävning som hade väckt mig, otroligt.

Sedan bar det av till skolan och föreläsning i energihushållning, för en gångs skull intressant, en bra gästföreläsare från BD. Sedan har det varit slapp och hemmafix och på kvällskvisten blev det hockeyderby på tv, Oskarshamn-Nybro, vilket blev en trevlig tillställnig 5-0 till Oskarshamn som kunde varit mycket mer. Viktiga poäng.


Idag har vi även fått veta att SAFF (Svenska American Football Förbundet) har spikat serieindelningen för säsongen 2009. Vi hade tur och hamnade i Div.2 Södra och inte i Div.2 Östra.  Hade vi hamnat i Östra hade vi haft bortamatcher i eskilstuna, södertälje, norrköping, karlstad etc. Nu är vår längsta resa till Malmö istället vilket känns betydligt skönare. Här kommer lagen i vår serie:
  • Carlshamn Oakleaves
  • Carlskrona Seahawks
  • Hässleholm Hurricanes
  • Limhamn Griffins
  • Lugi Vikings
  • Oskarshamn Dockers
Att notera är då att Limhamn (från malmö) förra året spelade i Superserien (den högsta serien) men gett upp sin plats och börjat om i tvåan med oss. Ska bli ett mycket spännande premiärmål och jag är nöjd så länge vi inte kommer sist!
Jag bjuder på en bild från vår första match mot tyska Vandals i sommras. Foto från Oskarshamns Nyheterna.

Nu ska ja se Titanic å ha levande ljus med mej själv ;)



Sista veckan på g


Denna helgen har vi bara suttit i M huset och pluggat, är nästan klara med projektet nu och ja kommer visa er i veckan :)
Så träningslägret blev inställt för plugg, det var lite tråkigt..

Annars i helgen har jag sorterat alla mina DVD filmer, se bilden. Och lagt in alla i ett filmregister som man kan söka på skådespelare, regisörer, år, betyg jag satt, titel, genre, ja det mesta. Det har tagit en jäävla massa timmar men nu har jag fått in alla som står i hyllorna allafall, ligger några bredvid som inte läggs in fören dom får en plats i hyllan (måste köpa ny hylla). Registret visar även var i hyllorna ja har filmen, seriöst va? Nyfikna kan kolla Här. (bilden visar inte alla filmer dock)


Ska bli så skönt med jullov, bara ligga i soffan och se på film å käka knäck. Mumma. Ska bli kul å träffa andra hemvändare med som man inte ser så ofta.

Bilderna ja lovade från julfesten kommer jag inte lägga upp, för pinsamma och för mycket naket, alltid är de ju nån jävel som har kamera vid fel tillfälle. suck. Vill ni se får ni leta upp dom själva..

Veckans låt - Inget snack om saken, lätt denna.
Veckans film - Klassiker!
Veckans idioti -
Att snön smälter bort, man gillade julstämmningen!
Veckans ord - Polkis, polkagrisar har aldrig varit mer uppskattade i en datasal.
Veckans grej - Julmust och lussebullar. Kanoners och alla tiders.
Veckans tips - Unna dig själv en julklapp, det är du värd såhär i slutet av året. Jag själv ska lägga allt på sparkontot på ett 360 nästa helg, det är pengarna ja sparat till mc-lacken å fixa bucklan sen olyckan, men det får vänta då.
Veckans pest eller kolera - Vill du sköta min tvätt resten av livet eller bädda rent min säng varje morgon?



Bäsk och köttbullar

Igår hade VÄXT julsittning. VÄXT är alltså Växjöteknologerna. Förfesten var lagd här i min lya och jag, Sigrid, Anna, Pelle, Henke, Martin och Sebbe shottade på rätt bra av allt från lakritssprit, fisherman, captain morgan, min egenkryddade julsnapps och Henkes å Sebbes hemmagjorda Bäsk. Se bilderna.
Jag hade gjort egenkryddad av vodka, nejlikor, honung, kryddpeppar, lagerblad och kanel. Och Bäsken var gjort på jag vet inte vad men det var sjukt äckligt.

Vidare på julfesten var det trevligt i vanlig ordning och god mat. Bilder därifrån och mellanfesten hoppas jag kunna lägga upp i helgen. Så om ni har kort, maila mig dom.

Mellanfest alltså, först gick vi fem grabbar hem till Sebbe och lirade Guitar Hero, viss nakenhet förekom. Sedan gick vi vidare till Blondies mellanfest där nästan alla från julbordet var, jävligt bra drag och jag tror vi var lite halvnakna där med.. hum..

Sedan blev det utgång på Sivans och det var väl rätt okej för att vara Sivans, kan berott påatt man har helt shitfaced.

Idag sov jag ända till tolv, väldigt sliten. Sedan var jag i skolan till halv sex tiden och nu degar jag här hemma och har faktiskt till och med ringt efter pizza som jag hoppas ska komma om en stund :)

Idag har jag även avbokat min plats på träningslägret i helgen, vi har fan inte tid med det, sjukt mycket att göra på byggprojektet som ska vara klart i nästa vecka.. Tråkigt.

Här kommer bilderna på spriten.




Dela anus med Björn Borg

Sista julklappen är beställd och det är bara inslagningarna kvar av de sista, fan så skönt. Inte lika skönt att ha 200 kr på kontot, varav jag ska betala 80 i morgon för sittningen sedan är det ju utgång på onsdag, måste få tag på några hundralappar lite fort.

Söndagen har varit slö, tvättat (som varje söndag) och kollat på två filmer (Shrooms och I am legend) och sett på innebandy Sverige-Tjeckien i VM. Nära att sverige åkte på sin första poängförlust någonsin i ett vm.
Shrooms sög, riktigt riktigt dålig. Se den inte!

Det är egentligen inte mycket mer att skriva så här kommer listan för denna veckan..

Veckans Låt - Homeboysens gamla Dirty Work, fet video för övrigt. Dags att Elias tar sig hit å ölar snart!
Veckans Film - Som förövrigt är svaret på förra inläggets "tävling", där endast en person svarade (min syster) och svarade även rätt. Utlovade priset: En julklapp (inga problem det skulle du ju få ändå, blir ju ingen extra) Filmen, Något Levande Åt Lame Kal
Veckans Idioti - Stockholmare, vilket tankesätt.
Veckans Ord - "Ändån" som man säger hemma i Osket, inte ändå, utan ändån.
Veckans Grej - Juldoft! Pepparkakor, nejlikor och julmust har aldrig varit mer efterlängtat.
Veckans Tips - www.worndownshop.se
Veckans Pest eller Kolera - Vem skulle du vilja vara siamesisk tvilling med, mig eller Björn Borg?



Man väntar och väntar, men aldrig blir det jul...

Har ni tänkt på en sak? Idag är det banne mej dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen :D

Det börjar bli riktigt många paket i min hörna nu, det enda som fattas nu är två som kommer på posten på måndag samt att jag måste köpa en sak till till mormor.

Har vatt på stan å julshoppat idag med Osten, Emelie och Jenny. Det var rätt nice och så tog vi en fika innan vi lämnade den julstressiga lördagsstaden. Rätt häftigt att dom har byggt en stor skridskobana över halva stortorget :) Eller ja inte halva kanske men i ena hörnet :) 

Igår lyckades jag få tag på två små julfilmer som jag älskade när jag var liten. Någon som känner igen denna sången? Den som gissar rätt på vilken film det är först får en julklapp :)

man väntar och väntar, men aldrig blir det jul
nej aldrig aldrig, aldrig blir det jul
vi har bakat kakor och en blev lite ful
men aldrig aldrig, aldrig blir det jul
katterna växer och det är ju kul
men aldrig aldrig, aldrig blir det jul
man väntar och väntar, och snart så är det jul
för alltid alltid, alltid blir det jul




Mama, I´m coming home!

Fast inte än, oskarshamnare ni får ge er till tåls en liten stund till :) sen jävlar blire öl på ankaret med alla hemvändare :D
Jag vill ha en riktig jul, som det var förr, med Berga-resor, sällskapsspel, fulla tomtar och snö. Men det lär väl aldrig mer hända :(

Veckan öser på med byggprojektet och det är bara två veckor kvar och MASSOR att göra. Sucks ass.

Jag håller på med julklappshandlandet, det är sådär kul att handla men det är mysigt att sitta å slå in.
Jag har köpt klart till Emma, Joel, Mia, Farmor, Farfar och Micke. Nästan klar med Pappa, måste ha nått mer sedan är det Mamma, Mormor och Morfar kvar att handla till. Det är lurigt det där och jag är redan inne på sparkontot. Sen ska man ju leva med, mat å så, och två julfester.. Kommer bli tight detta..

Jag har försökt göra lite julmys här idag allafall, sat nejlikor i clementiner, för jag hade inga apelsiner, hoppas de står sig bättre än bananen med nejlikor jag gjorde förra året, den blev ju svart på en dag. Har letat efter min adventsstjärna med men jag hittar den inte, antingen försvann den i flytten i sommras eller så ligger den nere i förrådet, jag får nog springa ner å kolla.

Idag är träningsfri dag :) Skönt men ändå b. Blir ett roligt stående-bjj pass i morgon :) Torsdagar är dom bästaste. Förutom installationsteknikföreläsningen på förmiddagen mellan 8-12, sjukt dryg. Får se om jag går på den..

Jag lyssnade på Bandit Rock medan jag diskade å dom lirade Imperiet, fan vilka tider det. Var helt såld på det när jag gick i nian å ettan på gymnasiet typ. Väcker många roliga minnen från många roliga fester. Ska leta upp nån bild på mej från den tiden å slänga upp när jag skrivit klart här.

Igår såg jag de sista avsnitten av Sunes Jul. Jag som inväntade till december med att slänga på dvd skivan, som jag har suktat och sedan kollar jag på ALLA avsnitt så snabbt, det är helt enkelt inte okej!

Woho just som jag sitter å skriver här kom det ett mail, ännu en såld produkt från min shop. Bra att folk julhandlar, synd att jag tjänar så få kronor på varje produkt för att jag sänkt priserna fö er skull! Ta en kik ni med då. Min Butik.

Och nu kom ett till. Peppt!



Hej sparkonto

I helgen var jag på party, det var länge sedan som fan sedan jag var ute här på Campus, och det var lika segt på Sivs som vanligt. Bara förfesten som var kul, Multi-födelsedagsfest i slottsstaden.
Igår var vag sliten, det blev film och det blev även sunes jul och saffransbullar och te i min ensamhet. Skulle bjudit hit polarna igår på julmys som varit planerat hela veckan, men jag pallade inte, får bli en annan dag.
Trotts min hemmadag glömde jag bort veckans lista så den kommer i slutet av detta inlägg.

Jag har slagit in de första julklapparna fint, en till pappa och två till mia (pappas sambo) och så är syrrans nästan färdig men inte inslagen.
Ska iväg nu efter lunch med Osten och julshoppa på Toys r Us. Blir nog en sväng på staden med :) Ikväll är det träning som gäller igen, skönt, har ju haft uppehåll sedan torsdags nu. Vet inte hur jag ska klara av denna julshopping, betalade alla räkningar å skit igår och vipps fanns det endast 800 kr kvar på kontot och jag ska köpa julklappar för ca. 13-14 hundra.. Hej sparkonto! För sedan ska man ju äta med å så har jag hört, plus att det vankas julfester och träningsläger.. tuff månad!

Veckans Låt -
Ozzys Christmas Song e jävligt nice, jag gillar hans röst :)
Veckans Film - Barnhemmet - På något sätt blir man mer rädd av en skräckfilm på spanska, kanske för att man är mer koncentrerad.
Veckans Idioti - Skador och Sjukdommar i truppen, tillbaka på ruta ett....
Veckans Ord - Durrar. Sjuk konstig variant på ordet DÖRRAR. Jag kommer då aldrig skriva det med U i någon bygghandling då får man säkert sparken. Typiskt nollåttor..
Veckans Grej - Att göra comeback i en av allsvenskans viktigaste omgångar när man inte lirat hockey sedan 2001 (då i div.3). Coolt att ställa upp men enligt info satt Micke bara på bänken och fick ingen istid :)
Veckans Tips - Saffransbullar, det är det bästaste, särskilt mina banne mej.
Veckans Pest eller Kolera -
För resten av livet ha Tomtens stora vita skägg som ryamatta på ryggen, eller ha sånna fula öron som tomtenissarna har?



RSS 2.0