Honungshöst

dränk min höst i honung, fyll mitt glas med vin
värm mitt bröst med ömhet, lägg din längtan här hos mig

Det är fan höst på riktigt nu, det är surt för ja gillar inte höst och vinterkläder.

Nu är det dags att trampa ut på de klibbiga höstlöven och ta sig till skolan och ikväll blir det BJJ träning, det är najs, en vecka sedan nu eftersom vi hade sittning i torsdags.




Ny vecka

Nu har jag inte bloggat på riktigt sedan i fredags. En hel helg liksom, och nu tror ni säkert att jag haft fullt upp. Tvärtom! Jag har fan inte gjort ett smack nästan. Lite plugg med boysen i bibblan i lördags sedan har jag nästan bara myst. Många koppar te, mycket film och många timmar i soffan och sängen. Det har varit rätt skönt må jag säga.

Igår vare hockey, första trean, på tiden! Men det går inte så bra för mitt och Annas spelbolag, mycket minus nu. aj aj aj.

Idag blev projektledningsplugget inställt. Därför sitter jag nu och nöter på mitt tillgänglighetsarbete, jag är inte så jävla grym på logistik så det stycket blev rätt kort. Hjälp mig om du kan. Ska försöka komma rätt långt med det arbetet idag, det måste bli klart snart tycker jag. Borde gå och träna idag med..

Och så avslutar jag väl som mina små söta bloggpolare alltid gör..
"Read Ya!"



Smygreklam

Min webshop har legat nere ett par månader nu, men idag har jag äntligen fixat den. Så ta gärna en kik.
www.worndownshop.se




Ingen rolig bakfylla

Inte roligt att inleda sin tunga bakfylla med att behöva torka spyor. Men man får väl skylla sig själv.

Alltså har dagen inte resulterat i så mycket vettigt, lite smått småt plugg en liten liten stund, annars har det mest varit tv och dator. Håller på att försöka fixa igång min webshop igen, jag säger till när den är uppe. Ikväll eller i morgon förhoppningsvis.

Igår åkte Oskarshamns-Nisse ut ur idol, surt. Rolig prick det där. hah. Om det är någon som missat honom så lägger ja upp hans första audition här. Sen orkar jag nog inte skriva så mycket mer, hade ju tänkt resumera sittningen från igår, men jag minns inte så mycket..






Snart jul..


Ja faktiskt. 13 veckor till julafton igår. Det går fort. Jag har lyssnat på julmusik idag och kollat på filmen Astrid Lindgrens Jul. Hah. Förresten här är den bästa jullåten (tillsammans med Fairytale of NY), Ozzys röst är mysig.
Jag vill ha en bra jul, en riktigt mysig, men det händer ju fan aldrig, därför är denna längtan och drömmen om den perfekta julen mycket mer tillfredställande än den faktiska julen som alltid är.

Idag har jag ont i halsen, jag har gjort kycklingpaj, det var najs. Jag har egentligen skola om 45 min men pallar inte det, ska färga håret å greja istället inför sittningen ikväll. Ska bli skönt å dricka öl, det var länge sedan nu.

Igår var det plugg i bibblan och sedan vart det hockeykväll med Pelle, en hockeykväll vi inte ska prata om.

This Sucks!



Bildspel från matchen

Lokaltidningen Östran-Nyheterna har satt ihop ett bildspel från vår match med ljusinspelning. Jävligt nice måste jag säga. Kan tyvärr inte lägga upp den direkt här men följ länken och kolla, det är lätt värt tre minuter av din tid!

Bildspel från Dockers-Vandals

Ikväll är det hockey som gäller. Varit i skolan hela förmiddagen så nu ska de bli powernap, det är banne mej det bästaste.



Oskarshamn Dockers - Wolgast Vandals 0-10

Förlust i premiärmatchen med 10-0. Ni kanske tycker det låter mycket men det är faktiskt inte en så stor vinst. Endast en TouchDown släppte vi bakåt samt en Saftey. Så defense (där jag lirar) fungerade mycket bra. Stora tyskar, mycket tyngd i laget. Det var en kul match mestadels. Det blev lite gruff och bråk i slutet, tyskarna spelade fult, sparkade på liggane spelare efter avblåsning, skallades efter avblåsning, mycket fasthållningar och tacklingar i ryggen. Det var kul att det kom så många och kollade med fast klockan endast var 09.00 en söndagmorgon. Sedan jävla skitkommun sabbar matchen. Mitt i andra kvarten fick vi bryta en stund. Tyskarna som sov i Rödsleskolans gymnastik hall blev uppringda och kommunen hade dubbeldokat hallen så dom var tvungna att springa ner och lasta in all sin packning i bussen. Kul bryr, spelarna blev kalla och irriterade och publiken tröttnade och halverades i sin mängd.
Jag väntar på bilder från alla möjliga håll, har endast ett par som farsan tog under matchen så ni får en bild nu på mig i mina snygga tights så slänger jag upp fler i veckan sen. (slänger även upp en gemensam lagbild som togs efter matchen)

Självklart är min mobil sönder nu. Spillde vatten på, måste köpa ny i morgon. Sucks ass.






Mör kropp och huvudvärk

Det var mycket skallningar på träningen idag. Det var en kul träning, men jobbigt att den var fem timmar lång. Man blir mör. Svårt att kommunicera med tyskjävlar. Men de gick bra. Först tränade vi uppdelat i tre grupper. Vi linemen smällde mest på varandra. Sen körde vi kicks och punts, och eftersom jag spelar i kickreturn-team så fick jag köra då med. Sen avslutade vi med lite så kallad Scrimmage, vilket innebär typ match fast utan tidsberoende och så, mer som träning. Det körde vi ca en halvtimme och det slutade 6-6.
I morgon är det dags för riktig match för de som orkar sig upp kl 09.00 till Lyckan. Mitt tips är att vi blir överkörda med 38 - 12.

För IK-pucken gick det inte så bra idag heller, 2-6 i hemmapremiären mot gulligull laget Leksand. Men lite possitivt var att jag bettat just det resultatet på Svenska Spel. 30 gånger pengarna.

Efter träningen blev det god middag hos Pappa och Mia och nu glor e på dåliga tv program. De är rätt segt här i Osket.

Hittade en film på våra tyska polare på tuben. Det är dom i vitt.


Lyxhora

Läs Detta och säg vad ni tycker, men att sälja sin oskuld i en auktion gör henne inte till en coolare modell i mina ögon utan för mig går hon från modell till slampa, stor slampa. Vem fan betalar tio miljoner för att få sätta på nån?

Är du uttråkad, vill du få dig ett skratt? Då hoppas ja du har samma kassa humor som jag, så skicka ett sms till 118 100 ( ni vet dom som svarar på allt) och fråga följande, "vad är en rosa socka?". DET är roligt.

Igår hittade ja en gammal cd skiva från när man var knodd. "Mot högre Höjder" Som IK Oskarshamns supportrar lirade in nån gång i mitten på 90-talet. Lite nostalgi banne mej.
"Nu är det hockeykväll i våran lilla stad, nu är det dags att dra till ishallen igen för att heja på vårt gäng och se till att vi tar två poäng" Behöver jag säga mer om hur gammal skivan var? När senast fick man två poäng vid en seger i hockey?

Nu måste jag fixa någon ordentlig, lite matigare frulle eftersom jag snart har 5-timmars träning med Dockers och Vandals.
Missa inte matchen i morgon, premiär å allt. Oskarshamn Dockers - Wolgast Vandals, Lyckan i Oskarshamn. Matchstart 09.00 - gratis inträde.
Är de nån som vet hur man säger "släpp mig" på tyska typ? Kan tänka mig att tyskarna spelar fult och gör mycket fasthållningar. Men jag för väl köra på ett ord,"raus" hela tiden. Om man använder det i olika tonlägen fattar dom nog vad man menar :D


Oskarshamn igen..

Nu har man varit på de där sega föreläsningarna i byggnadsvård igen. Sjukt tråkig kurs alltså, men jag smet nu vid lunch, ska ju me bussen till Osket strax så jag slipper de sista fyra timmarna.
Så nu kokar jag pasta och msnar, sen blir de disk å sedan buss, den sega svettiga bussen hem, usch. Jag undrar när man ska uppfinna teleportern egentligen.

Å ingen fest blir de denna helg heller, fasen varit nykter i två veckor nästan nu, i morgon. Damn.
Ska försöka hinna med lite i mitt tillgänglighetsarbete om Solbacka i helgen med, å inte bara spöa tyskar.

Nu käk. Stay Black.!



Skämma ut sig på detta vis

Inte för att jag hade räknat med en vinst i en seriepremiär i Malmö, ett Malmö som slagit tre elitserieklubbar på försäsongen och mycket väl skulle kunna slåss om medaljer i ett SM-slutspel. Jag hade tippat på 6-2 i baken men å skrinna ut från banan med 8-0 i röven var inte riktigt planerat. Leksand hemma på lördag får väl hoppas man kan visa något då istället.

Igår vart de plugg som gällde, först hos Pelle där jag skrev klart mitt Byggnadsvårdsarbete. Sedan hemma där jag skrev på mitt tillgänglighetsarbete och ritade i SketchUp. På kvällen bjöd jag även Lina som fyllde år på fiskgratäng, de blev fasen gott. Å så glodde vi på hockeyn på tv lite smått.

Idag sov jag till tio, soft som fan. Ett nudelpaket och en dusch senare bloggar man lite och ska snart göra sig redo för skolan. Föreläsning i projektledning 2 mellan ett och fem. Sedan blir det hem å käka och sen träna BJJ.

I morgon smiter jag nog från lektionen vid lunch (har heldag 8-17) för att ta bussen till Osket. På lördag startar träningslägret och det kommer 50 tyskar på besök. Det ska bli lite kul men blir nog svårt att kommunisera då tyska inte är min starka sida (sorry Laila). På söndag träningsmatch sedan bussfärd hem. Synd att lägret krockar med Leksandsmatchen i Oskarshamns ishall, hade varit kul att se.

Slänger upp en bild från SketchUp. Bara arbetat med den några minuter men kommer visa fler bilder när jag kommit längre. Någon som kan gissa byggnaden?



Så sjukt GOTT!


Det är så godis. Fick nyss veta att jag äntligen klarade min ekonomitenta. På fjärde tentaförsöket. Så jäkla godis.
Nu blir de hockey och honungsmelon! De e ja banne mej värd.








En helg borta

I fredags var det dags att köra hem hojjen till Oskarshamn där den skall stå över vintern. Utom den tiden jag måste lämna in den på omlackering och slå ut bucklorna sedan jag slog kullerbyttor med min black beauty. Några tips på att få bort blod från sadeln?
Iallafall, jag sov ut i fredags, det var najs å vid ett tiden körde jag mot Osket. Det blev träning med Dockers, det var skönt, alltid kul att variera sin träning lite. Sedan på kvällen socialiserade jag med Pappa, Mia, Torbjörn och Ann. Vi åt god mat och dom drack öl, jag drack mjölk (tänka sig) sedan körde jag dom till Kråkan och gick och la mig.
Lördagen spenderades hos mamma och älsklingskillen. Jag tog med mumsmums, "kan själv" syns va? :)
På kvällen besökte jag David och Matilda och det blev lite skitsnack, en kopp kallt kaffe som jag fick servera mig själv och sedan bio. Vi såg Wanted. Den var lite för mycket matrix för min stil, annars var handlingen rätt bra.
Söndagen spenderades ett par timmar nere i vår vackra hamn med Emelie. Det var mysväder, verkligen. Ångest med vinter snart. Sedan drog jag och pappa på hockey, sista matchen innan säsongen börjar nu på onsdag. Så nu är det snart jul. (tre månader till lucia igår) Och efter matchen blev det buss tillbaka till Växjö. Där har jag nu ätit två mackor och glott på tv. Måste renskriva en del av ett arbete nu innan de blir sängen. Ha de peppt folket.

Återfall

Idag vilodag, vilodag från skola och träning och allt nästan. Har inte träffat mycket folk idag. Jag var på stan en sväng å hämtade mina jeans som ja fått upsydda för mina korta ben, sen råkade ja köpa ett par byxor till och lite kläder till Joel.

Ikväll har varit återfall, återfall i depressionen som jag hade för några veckor sedan. Du spökar, vet du det? Fan så illa.

Om mina grannar slutar ha fest snart så kan ja gå och lägga mig. Tack.

ser hatet och en rädsla i hans blick som nog ingen kan förstå
om man inte själv har blivit sviken gång på gång i alla år..



Mer träning

Så var man nyduschad. Fan så svett å go man blev på BJJ:n på titans. För er som inte vet vad bjj är kan ni kika här.

Det märks att nollningen är över, alla har börjat träna igen. Nästan alla (inte pelle) hade träningsverk i skolan idag. Men de e fint, jag gillar träningsverk ändå på något sätt.
Nu måste jag plocka lite ordning i min lya.




Träningsverk

Märkte redan direkt efter gymmet och springturen igår att mina lår var helt döda, skulle nog inte kört lika hårt i benpressen som jag gjorde innan uppehållet. Så på kvällskvisten blev det en prommenad runt Växjö-sjön med Caroline. Men vad hjälpte det, kan knappt röra benen idag :P Varit på stan och shoppat lite med pelle. Ska strax till skolan och ha projektledning i fyra timmar, opeppt. Efter det bär det av till Titans och bråka lite, det skall bli kul.

Nu äta en banan och lyssna på Caj - Avdelning 10.



Nya kläder och svett

Ringde på dörren rätt oväntat i förmiddags, där var en kille med ett paket. Vet inte varför men ibland när jag beställer kläder får jag hämta på posten och ibland får jag dem vid dörren. Men en ny tjocktröja och tre tshirts. De e najs. Men jag måste verkligen köpa nya jeans och träningsbyxor nu med. Får bli stan någon dag, onsdag kanske. Någon som vill haka?

BK öppnade idag med så första gymmningen på ett tag, det var najs men mina lår är fan helt döda nu. Hoppas dom är bättre i morgon när det ska bli BJJ och premiär på Växjö Titans. Varje gång jag tränar så saknar jag den gamla goda tiden, men det var jobbigt med.

Skolan har dragit igång på allvar nu med. Projektledningen rullar på, Byggnadsvården verkar helt cp, drygt om inte annat. Sen min extrakurs går fint. Har skrivit mycket på den rapporten senaste dagarna och fixat ritningarna. Jag skriver ett arbete om typ hur man ur byggnadsteknisk synpunkt kan anpassa en matsal efter brukarnas behov och har specialiserat mig på Solbacka Servicehus. Bygg ikapp Handikapp woho!

Nu blir det köttfärssås och spagge och kanske en film? Eller plugg.. suck.



Nollesittning

Det var en bra kväll, känns lite småkul att klä upp sig ibland. Vi inledde med några föröl hos Sigge, sedan gick vi till Stallet där vi hade vår sittning. Det var god mat, trevligt folk och många lambo. Efter det så gick vi vidare på mellanfest hos Viktor för att sedan gå tillbaka till Stallet, men då var de så sjukt lång kö så vi begav oss till Stenladan istället. Inte så mycket folk där men det var kul eftersom det mestadels var Växtare. Men eftersom det varit många fyllor senaste tiden orkade jag inte ända fram, gick från Stenladan någon gång runt ett, en snabbis förbi Ida och PO och sedan hem till min säng.
Kanske slänger upp lite bilder från hela nollningen sedan när jag får tag på dom, så om ni har bilder, maila mig dom.
Men man får väl gå på ölen snart igen, men jag ska vara lite nykter först. Allafall till onsdag :)
Och trotts att jag har slagit skallen gul och blå så lär det hända många gånger till kan jag förstå. Så höj ditt glas!

Idag är jag sjukt seg och har ont i halsen, de e misspepp. Får se vad det blir av kvällen, lutar nog åt ensamkväll, ibland är det svårt att hitta sällskap på lördagar. Men om någon är pepp så är det bara att ringa :)

Jag är lite le på det här, är sugen på att lämna, känns inte som jag har så mycket kvar här.



Taxen? Ja, okej då

HAHA, bästa artiklen på länge på expressen. Så visst grabbar, kalla mig gärna för Taxen eller mobba mina korta ben, jag har inget emot det längre ;)

Idag har jag varit i skolan, är egentligen bara lunch nu men jag skiter i att gå tillbaka, måste hinna färga håret å sådär innan finsittningen ikväll. Hoppas kostymen fortfarande passar.

Nästa vecka drar jag och Osten igång med den nya träningen. Ska bli skönt, mitt gym är översvämmat så inte kört på ett tag. Och eftersom jag är tillbaka i Växjö har jag inte tränat med Dockers på några veckor heller. Men jag ska köra hem hojjen nästa helg och träna med dom då. Och helgen efter det ska vi spela match, och ha träningsläger hela helgen mot ett tyskt lag. Wolgast Vandals som de så fint heter. Vi kommer dö.

Lugn kväll

Igår var ingen lugn kväll. Eller jo först, jag, pelle, sigge, viktor och sis jobbade på våra nollors övningssittning. Tråkigt att stå nykter och servera flera hundra öl. Men vi tog fan ikapp det fort sen, två timmar efter sittningen var slut var vi lika fulla, allt som krävs är lite strohrom.
Sedan bar det av till fest hos Viktor, bra röjj var det. Sedan vart det Sivans och ännu mer röjj och tillslut vart det liten miniefterfest med mer strohrom.

Idag vart det skola igen och efter det kollade vi på nollornas båtar. Men idag drack jag bara cola. Henke gjorde även en insats som tyvärr resulterade i en dränkt mobil.

Kvällen spenderades med Susanna och det vart te, frukter, kex och brieost. Till det en dålig film, som faktiskt var bra. Ni vet så där kass så den blir rolig. Det vart trevligt.

Nu är de slött och snart sängen, skola 8-17 i morgon, sedanblir det finsittning.



Fixdag/Vilodag

Japp, imorse mötte jag upp Sis och vi gick till skolan och registrerade oss. Sedan begav sig jag och Maria till stan för ölpåfyllning och nyttighetsinköp på Clas Olsson. Jag upptäckte på bolaget att en måndag morgon är det bara studenter och a-lagare som är där inne.

Eftersom min ena vägg vart så jävla tom var jag tvungen att sätta upp något så länge, men tavlor är så dyrt och jag är pank så jag fick måla något enkelt, bara så att det är något där.
  
Så nu blire lite städ å fix å käk så kanske lägenheten äntligen kan se lite bra ut.. Och förresten, det är typ siluetter av ett bonsaiträd för dom som inte ser. hah.



Nu drar det igång

Då ska man snart till skolan och registrera sig på kurserna för terminen. Så this is it, nu börjar allvaret igen. Fast ändå kör vi nollning en vecka till. Är jag redo för ännu en sexdagarsfylla? De rer sej. Måste allafall till bolaget idag för ja e helt tom på alkohol hemma.

Lärt känna mycket trevligt folk senaste veckan. Men det är fortfarande problem att hålla sig borta.

Lite fason är de i lyan nu med. Måste få tag på en byrå akut så ja kan packa upp de sista, garderoberna är redan fulla. Men kanske har en på g idag.

Nu ska ja gå och möta upp Sis och Sigge å dra till skolan, sedan måste ja tvinga med Pilfinken till stan.

Åh herre och levern min kommer att må



RSS 2.0