Älskar snacket

Det finns ett forum där folk diskuterar våra matcher, och andra matcher i serien.
Inför lördagens omgång har någon skrivit följande :

" Tror inte att nykomlingarna kommer att ha något att sätta emot Hässleholms grymmt tunga smashmouth fotball!! Hoppas att dommarna håller ögonen öppna då Oskarshamn spelar riktigt ful fotboll!!  "

Nu blir man fett taggad, för vi spelar inte fult, långt ifrån fulast i serien, men nu ska dom få smaka på lördag. Boka en bår!



Exjobb å de

Skrivit i stort sett hela rapporten på 2 dygn. Räknar med att bli klar med den i morgon, om jag lyckas infoga ritningarna, måste klura på det.

Matchen i lördags gick inte som planerat. Vi underskattade dom till och börja med, vi trodde vi skulle vinna med typ 40-0. Vi hade 7 startspelare borta, skador och studentbal. Ytterligare två skadades tidigt i matchen och vi spelade med kort på man. Utöver det fick vi även hela 21 flaggor (man får flagga vid regelbrott) och jag tyckte domarna var lite väl ensidiga. Men men, bitter förlust helt enkelt. Hoppas vi lyckas bättre på söndag, då är det Carlshamn borta som gäller.

16 dagar till examen och flytt. Peppt. "nu lämnar jag allt det finns ingenting kvar här"



We´re gonna win

Ännu en vecka av exjobb och träning. Men jag har legat på latsidan. Fast alla ritningar är klara men jag har ännu inte börjat på den akademiska texten. Måste ta tag i det nu - i morgon.

Är laddad som fan till matchen på lördag. Den ska vi bara vinna, finns inget annat!

Were gonna win Forget about a draw - were gonna score
And then were gonna get a few more
Maybe another one just to be sure
Well make ya look just like an amateur
Until the final whistle its a war
And then were gonna pick ya off the floor
We wanna hear the crowd really roar Ya - were comin in were gonna win win





Utlovade bilder

Här kommer ett par bilder från matchen som lovat.


ÅH SÅ NÄÄÄRA

Som ni vet mötte vi idag i vår seriepremiär och urpremiär (ny klubb. första gången i seriespel) trefaldiga svenska mästarna (senast 07) Limhamn Griffins. Och vilken match, perfekt väder, alla var laddade som fan och omkring 700 man i publiken! Så underbart. Det var en jämn tillställning och efter två quarters, alltså i halvtid, stod det 0-0. Sedan tog vi över! Vi gjorde först en TD som blev bortdömd mycket tveksamt. Sedan gjorde vi en som blev godkänd och vi ledde med 6-0 när det återstod n quarter. Då lyckades Limhamn kvittera till 6-6, snabbt därpå återtog vi ledningen och hade 12-6 när två minuter återstod. Vi hade stoppat dom tre gånger (man får fyra försök) och på fjärde fick vi en utvisning vilket resulterade i att dom fick fyra nya försök och kunde kvittera till 12-12, därpå satte dom även sin extrapoäng till 12-14 och vi var nära en ny sexpoängare men blev stoppade med ca. 10 yards kvar när tiden tog slut, sååå nära att spöa gamla svenska mästarna alltså!
Men vi har visat upp oss och jag hoppas fan de andra lagen kommer vara rädda för oss, det ska dom vara!

Bilder kommer i morgon eller så.


Sporthelg på gång

Idag fick vi tjecken på fall och i finalen ska vi checka ryssen. Men först, semi mot äckel-kanada i morgon, matchen ses på hamngatan i det gröna huset!

Och lördag, ÄNTLIGEN!! Seriepremiär mot trefaldigt svenska mästarna Limhamn. Det verkar komma ett par hundra pers å kolla och de kommer bli såååå nice!! Laddad till tusen!!





xXx

likt vågorna som bryts
likt vindarna som bar
har jag förlorat målet, nu finns inget mera kvar
likt tiden som har flytt
har jag förlorat slaget om min egen verklighet
och resan når sitt slut
en gång var jag vacker
innan lögner, svek och skit var jag någon på riktigt
ändå




Valborg å de

Lillebror fyllde ju 2 år i onsdags. Han fick massa paket, bland annat en liten motorcykel han kunde köra på inomhus. Men då skulle han ju låna min MC-hjälm hela tiden. "inte åka utan helm, måste helm" Men den var lite stor för han va ? ;)

Det har även blivit lite öl och hockey, nu väntar ju kvarten mot tjeckfanskapen på torsdag.

Nej nu måste jag exjobba här. Stay black.



Drömmarna som ej blir till verklighet

Jag drömmer ofta, och minns alltid mina drömmar, det är både bra och dåligt.
Inatt har jag drömt följande:

Jag var uttagen till nån dokusåpa i stil med Robinson, fast vi var 34 personer som delades in i mindre grupper. Sedan skulle vi ta oss tvärs över Australien, oldschool, inga bilar eller så. I drömmen var det mer djungel än vad jag tror de hade varit på riktigt. Vi fick heller inte äta och vissa dagar inte ens dricka vatten.
Det gicka bra för min och min grupp och i slutet var det bara jag och tre kvar i tävlingen. Det var en tjej från min grupp, sedan var det han Erik med rosa hår som åkte ur Robinson förra veckan och så var det någon som hette Per. Den här tjejen (som jag faktiskt inte minns namnet på nu) hade jag fallit för under programmets gång, men hon hade typ dissat mig, eller hon flirtade tillbaka lite men inte mer än så.
Sedan hände en incident som jag inte minns nu men jag gjorde något dumt och riskerade att vara nästa person som åkte ut så jag lycklades övertala Erik att gå in i en pakt med mig, vilket gjorde att jag kunde hålla mig kvar. Jag minns inte exakt men jag vann allafall hela tävlingen tillslut och jag å den där tjejen upplevde lite ömsesidig kärlek, sedan när vi var i Sverige igen tappade vi kontakten.
Fast i slutet av drömmen träffades vi på nått sketet Kebabhak där jag var med Depe å käkade i drömmen. Många sånna där "jag har saknat dig kramar".
Varför lyckas jag bara bli kär i mina drömmar? Händer ju var å varannan vecka, det är bara ångest att vakna upp...

Jag brukar iofs drömma rätt sjuka saker, jämt. Men vore kul om de hände nått kul på riktigt med.
Jag önskar jag kunde uppfinna den där makapären som jag ville uppfinna som barn, ni vet den som spelar in ens drömmar så man kan se dem på video sen...



RSS 2.0