Återflytt är hetast just nu.

Jag tog en veckas bloggledigt. Festen i berga blev fylleslag som vanligt, tur att vissa kända pjäser saknades..
Tog mig hem till Oskarshamn vid halv sex på morgonen, skönt å slippa sova i Berga allafall.

Börjar bli sjukt taggad för matcherna med Dockers, snart dags för första träningsmatchen uppe i Nyköping.

Idag har jag gymmat med Ostabiten, det var länge sedan nu, varit i Oskarshamn alldeles för länge. Efter det gick jag och inhandlade destilerat vatten till min Humidor som jag äntligen köpt att ha mina cigarrer i. Sedan fixade jag lyxkäk och somnade i soffan, vaknade lagom till nedsläpp i hockeyn och efter den är det dags för den viktiga fotbollsmatchen, som är mitt under sk. Earth Hour. Dröm och glöm säger jag bara, min tv ska vara på !

Verkar mörkt på jobbfronten, eftersom det är begränsat med arbeten just nu kan dom ju höja kraven på de sökande. Så jag ha börjat spana efter andra lösningar för hösten. Just nu är det hetaste alternativet en dansk utbildning på distans, vilket gör att jag isåfall kommer söka en lägenhet i.... Oskarshamn.

Vi får se!



Långlördag

Fan vad jag hade svårt att somna inatt, slockade runt fyra fast jag la mig halv ett. Upp vid nio p börja fixa, har såkallad Test-day med Dockers idag, alltså en lång träning, både inne och ute mellan halv ett och halv sex. Coach kommer ta tester på alla såsom hur snabbt man springer 40 yards, 80 yards, hur många armhävningar man gör på en minut, uthållighet etc. I full utrustning.

Efter detta bär det av hem till pappa för att duscha å göra sig iordning lite fort, ska ju vara i Berga vid 18 egentligen, men vi blir nog lite sena, typ 20 minuter. Min kusin och jag fyller år samma dag och i söndags fyllde han 25 så de e stor fest för släkt och vänner, ska bli peppt.



Osket för några dagar

Gled upp strax efter sju i morse, lysnade på Caj i morgonsolen och packade min väska. Släpade med mig mina två väskor till bussen och for, via resecentrum, till Oskarsham. Klev på två riktit fulla å äckliga gubbar i Högsby, då var klockan bara 11.00, det säger det mesta om den lilla hålan. Busschaffisen frågade vart dom skulle åka och de svarade glatt "Högsby".

Båda pappa och sambo jobbade när jag kom hem så jag la mig och halvsov i soffan, kollade på en gammal Wallanderfilm som de hade spelat in på boxen. Sedan när far kom hem tog vi en snabbis på stora staden, jag inhandlade ett par grå kostymbyxor och en svart skjorta till festen på lördag.

Nu sover dom och jag försöker så tyst jag kan fördriva tid i gästrummet.

Jag läste igenom lite bloggar nyss, och jag vet inte om jag är ensam om detta men när jag läser någons blogg så hör jag orden i personens dialekt. Så när jag läser Sis bittra inlägg så hör jag det med hennes gotlands/småländska bitterord. Typ.



Underbart väder

På något sätt är allt så mycket bättre när solen skiner.
Har packat hela morgonen och ska snart åka till Osket, har då lyssnat på Caj Karlsson, låtarna är så mycket bättre idag än när de varit grått å trist ute. Det är antagligen eftersom vädret påminner om när jag första gången lyssnade på Caj, när jag åkte med halva Part Timers + Hanna ner till Malmö för Malmöfestivalen. "Man ser vad man vill se" är fett nice.

Packat ner massa grejs till Osket nu, de e träning och 25 års kalas som gäller, pallar inte släpa hela kostymen, tog med några skjortor så ska jag nog köpa några nya finbyxor, det får räcka.

Ska försöka göra lite nytta på bussen med, påbörjat mitt exjobb nu, gutt som fan. Ni som bor på Campus, jag har en enkät ni ska fylla i, kontakta mig på msn eller så.


nu lämnar jag allt jag har ingenting kvar här
ensamt och kallt, det finns inte något svar här
om ni känner er blåsta, det skiter väl jag i
för sanningen fanns men var jobbig att ta i




Jag säger bara en sak...

VAR FAN?!



Undersida


Som några av er säkert redan vet har jag de senaste veckorna börjat sälja tattoo-flash igen, alltså motiv. Något jag gjorde förr lite men nu vill jag ha ny mobil så det var dags att hjälpa folk med deras motiv igen, haft fullt upp senaste 1½ veckan typ och de trillar in nya beställningar i stort sett varje dag.
Så om ni har polare som är sugna på att gadda sig snart kan ni ju tipsa om denna sidan, för det är alltid roligare att vara ensam med ett motiv än att sno från internet å dela motivet med hundratals andra.

sidan är http://karlssontobias.blogg.se/tattooflash



Uppdatering från i lördags...

Simon och jag sov till tio-tiden på lördagen, sedan käkade vi lite frulle å drog till staden. Det inhandlades öl, kläder och lite annat smått och gott. Sedan fixade jag lite käk hemma och efter det kom Osten förbi å lät mig klippa honom (med trimmer). Det firade vi med varsin shot strohrom. Sedan småstädade jag lite medan Simon duschade å grejade och så började vi öla å spela Guitar-Hero. Runt sju började folket trilla in, vet inte men uppskattar att vi var 16-17 pers i min lilla lägenhet. Det shottades friskt och sedan blev det en sväng på Sivs, länge sedan jag var ute på campus, var ändå rätt okej, fast det blir nog aldrig så där skitkul igen som det var typ första gången man var där.
Fylekäket var ett stort delmål innan hemfärden och kebabvagnen var ett faktum.

På söndagen blev det upp tidigt, skicka hem Simon med bussen och städa innan päronen skulle dyka upp, jag hann nästan precis, golven vara bara lite blöta när Mamma och Mormor kom. När även Pappa och Mia anlänt drog vi å käkade på Akropolis, aldrig varit där förut. Maten var kanon, stället i sig - mjaa. 

Så när dom åkt hem fick jag ta ut min bakfylla med popcorn och film i soffan.

Om någon ha kort från i lördags tar jag gärna emot dem.



Ett år äldre

Och en sjujävla fest igår, tack alla som gav mig en perfekt kväll! Sitter nu sliten som fan i soffan, Simon duschar. Sedan måste de röjas här för päronen kommer om mindre än 2 timmar, och simon måste med bussen om en timme.
Alla dirty storys från gårdagen får komma i ett senare inlägg. Men tack alla, igen.


Bra känsla över Salo


Idag presenterade laget i mitt hjärta (Oskarshamn) en ny tränare för kommande säsong, ingen mindre än Tommy Salo har skrivit på för två år på tränarposten.
Jag tror dels han kan ge en hel del heta tips till backar och målvakt med sina egna erfarenheter, sedan tror jag hans namn kan locka både spelare, publik och sponsorer till laget. Jag tror även han har en hel del bra kontakter i hockeysverige som vill hjälpa han uppåt i sin tränarkarriär, ett bra tränarnamn! Kommer bli kul att ha en sådan kändis boende i staden bara, välkommen Tommy!

Idag har varit stressad dag, men skönt som fan att blivit klar med redovisningen, även om jag tror vi får komplettera lite, man brann inte direkt för uppgiften i slutet och det är massa slarvfel som man inte pallat rätta till. Sedan blev det ett gympass, Mackan bangade på BJJ för hans axel är cp.

Nu kollar jag hockeyn mellan Frölunda och Luleå och lagar lite käk, ska bli gutt, de blir min frukost idag om man bortser några koppar kaffe.

I morgon blir det städ på morgonen, tvätt på eftermiddagen och så kommer Simon på kvällen.



Jånny Balle, sportögonblick och massa disk.

Idag har jag fan inget att göra, blev klara med projektet igår, som skall redovisas i morgon, det är inte alls bra men motivationen var som bortblåst efter jul, hoppas på godkänt bara. Snart närmar den sig, min sista helg på campus, kanske. Sedan börjar alla matcher och viktiga träningar med Dockers. I helgen kommer Simon hemifrån och på lördag är de födelsedagsfest hos mig.
Förresten kommer jag antagligen vara tvungen att åka tillbaka till Växjö någongång, jag kuggade matten IGEN och kommer inte få ut min examen på papper fören den är fixad, SUCK. Fast många får ju jobb ändå, söker för fullt gör jag allafall, i hela världen, från Luleå till Brasilien.

Har ett stort jävla diskberg i köket som jag försöker undvika, sitter istället vid datorn, slösar tid och lyssnar på Magnus Uggla, ingen fest utan Mange. Inte för han e så jävla grym, men han är rätt cool. Faktum är att alla som döper sina låtar till "Jånny Balle" eller "Flens Rock" är rätt coola. Faktum igen är att man har många fina minnen till hans låtar, nästan alla har det.

Igår fick jag äntligen tummen ur och köpte en ram till min minnes-löpsedel av Ingo, orginaltryckt från stormachen 1959, blev riktigt snyggt, skulle vilja ha tag i fler gamla löpsedlar från stora sportögonblik, VM-bronset 94 eller OS-guldet samma år, IKOs frammarch i kvalserien 01 etc. Men det verkar som tidningarna inte sparar sådant eller inte är villiga att hjälpa till, inte dom jag pratat med allafall.

Ännu ett uppdrag bjuds det på,

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om ditt namn börjar på samma bokstav som mitt får du inte ta samma svar utan måste komma på nya svar. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Tobias
2. Ord på fyra bokstäver: Tank
3. Flicknamn: Tuva
4. Pojknamn: Torsten
5. TV-program du sett senaste året: That '70s show
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Toalettpapper
10. Plats/stad: Turin
11. En orsak att vara sen: Trafikstopp
12. Något man skriker: TA ME FAN!
13. Film: Terror på Elmstreet
14. Något man dricker: Te
15. Band: The Killers
16. Djur: Tagghudingar
17. Gatunamn: Tallvägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: Trubaduren (när vi ändå var inne på Mange)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tennis


Utmaning och träningsdags

Ska snart dra iväg på dubbelpass, underbara måndagar. Först Vale Tudo sedan BJJ. Missar då tyvärr Play-Off matchen på TV men de blir nog en ny i morgon..

Blev även utmanad av brudarna-B, så här är lite info ni kanske visste om mig, kanske inte.

Tre jobb jag har haft: Hm, jag har jobbat i äldrevården i tre års tid, och så på ett café och som konstruktionsdesigner.
Tre platser jag har bott på: Oskarshamn, Växjö. Ingen tredje än :)
Tre saker jag gillar att se på TV: How I met your mother, UFC, Vänner
Tre favoriträtter: Kycklingwok, tonfiskpaj, mammas färsrullader.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Brasilien, Dublin eller i ett fett kontor som var mitt eget.
Tre personer jag utmanar: Syrran, Kusinen och Jenny.



Untill death do us apart

Nu är det helg, skönt. Nästan klar med skoljobbet i projektkursen med som skall lämnas in den 12e, sedan är jag ledig till 1 april, får börja fixa lite med exjobbet då.
Idag har jag mått konstigt, så jävla trött fast jag sov ut inatt, har varit död och vilat hela dagen typ. Blir nog en lugn kväll med en film sen.

Jag har börjat sälja tattoo-flash (motiv) igen, goa pengar. Dragit in 1500 senaste dygnet. Ska sätta mig och rita en pinuppa ikväll med. Är så sjukt fett sugen på ny mobil och det kostar ju pengar då. Vill köpa en Nokia e71, sjukt nice. Dessvärre kan jag inte fölänga mitt abonemang fören 11 april så jag får vänta några veckor till..
April ja, 4e åker vi med Dockers och spelar säsongens första träningsmatch i Norrtälje mot Roslagen Bulldogs.

Nästa helg fyller jag år, Simon kommer hit till festen jag ska ha på lördagen och på söndag kommer mamma och mormor förbi en sväng.

Jag har fått ett nypepp för Nine, sjukt bra musik som jag inte lyssnat på på flera år. (Finns på spotify) Lite Oskarshamnsblod bakom trummorna med, fett.

Träningen blev så mycket nu och så oorganiserad så nu har vi fått bestämma oss för ett veckoschema jag, osten och toothpick. Så vi har gått ner till bara 6 pass i veckan nu. (plus Dockers på helgerna för mig då)  Vale Tudon är sjukt jävla rolig. Som ni redan vet (antar jag) körde vi Brasiliansk jiujitsu, Vale Tudo är nästan samma sak fast med sparkar och slag med, Vale Tudo är portugisiska och betyder typ "allt är tillåtet". Riktigt kul.



RSS 2.0