Utmaning

Gör detta testet!
Vilken dildo är du?

Här är mitt resultat. visa ditt !



Pulkautmaning och Oskarshamn

Skönt att ha kommit igång med BJJ träningen nu igen efter juluppehållet, flåset var helt borta igår när man gjorde första passet i advancedgruppen för i år, idag var det lite lättare eftersom vi körde i basicgruppen.

I helgen blir det Oskarshamn, eller ja redan på torsdag tror jag. Skönt, varit några tunga dagar i växjö nu så det kan vara skönt att komma bort en helg innan man biter ihop igen. Helgens planer lyder på träning, hockey, mammas kalas, simons fest, am.fotboll, träffa syster och lillebror och resten av familjen. sedan på söndag är det Supwe Bowl :D

Har ni tråkigt kan ni ta er an denna utmaning
http://pulkavm.raketspel.se?cID=18551a46-389c-477a-bd05-789537c1183c

Ha det!


Springsteen

Efter två timmars kö lyckades jag tillslut få tag på biljetter till Springsteen på Stadion den 4 juni. Synd att jag tar examen två dagar senare så ja lär inte kunna gå själv, men det kan bli goa pengar. Gav 2500 för dessa fyra ståplatser och det ligger redan biljetter på blocket för 2000 st. Så om ja kan sälja mina för 8000 går jag 5500 i ren vinst :)
Nån som vill köpa ? :D


Lördagkväll

Spenderas hemma, halsen är fortfarande inte helt hundra okej, så vilar den så ja kan dra igång på måndag igen med plugg å träning, eller det pratas om att smyga igång med träningen redan i morgon.
Ikväll har jag lyckats spela till mig en slant på poker, känns gutt så ni blir matchtröjan till Dockers betald med dom pengarna, iofs är det nog inte lika mycket vinst som jag spelat bort under jul och nyår, men ändå. Så nu tog jag ut vinsten så att jag inte skulle spela upp den.

Väntar på att mina cigarrer ska komma på posten nu, jummy.

Mail från min handledare på LBE där jag ska göra mitt exjobb med, jag kommer göra det tillsammans med en eller två tjejer från designprogrammet, så vi får se hur det kommer gå. Kan ju vara kul med några nya ansikten iofs.

Sverige åkte ur handbolls VM idag, tack vare världens sämsta "första tio", usch.



Tråkig vecka

Jag har legat sjuk i en vecka nu, men nu är jag nästan på gång igen, bara halsen som cpar lite. Så det har inte blivit mycket gjort, därför bristen på blogginlägg. Ingen skola, ingen träning och nästan inget socialt umgänge. Det var middag och vin igår, trevligt. Jag har även beställt lite nya cigarrer, det är nice.
Den här helgen blir nog med lugn, så att jag verkligen blir frisk till på måndag.

Finns inte så mycket mer att skriva just nu.


Svenska mästarna i premiären

Idag släppte SAFF (Sveriges amerikanska fotbolls förbund) ut spelschemat för säsongen 2009. Vi kunde knappast få en roligare premiärmatch, nämligen att på hemmaplan få möta trefaldiga svenska mästarna (senast 2007) Limhamn Griffins, datum 9/5 !

Helgen har varit lugn, jag ligger hemma sjuk fast är kanske något bättre idag, eller halsen är värre men jag har nog inte lika hög feber idag. Blivit många avsnitt av How I met your mother. Världens bästaste serie!

Ni borde alla lyssna på Caj Karlsson - Avdelning 10. Sjukt bra text (låten finns på spoitfy)


BLÖÖH

Fyfan va segt det är att plugga, bara en dags plugg kvar, vet i fan om de kommer re sej :S
På kvällarna orkar ja inte plugga, spenderar tiden med film, poker och rita lite. Man måste få slappa lite om man ska kunna upp å plugga dagen efter. Här är några bilder ja gjort nu..





Effekt hit och effekt dit

Börjar bli le på pluggandet nu, tenta på fredag och jag är inte redo, vilket innebär att jag måste plugga, massa massa mer..
Det är tenta i installationsteknik och energihushållning, det låter ungefär lika intressant som det är. Men det ska nog gå vägen om man bara ger sej fanken på det.

Det har varit skönt att komma igång med träningen igen, fast Osten är sjuk (han som brukar köra oss till BJJ passen) så de har bara blivit gym denna veckan. Men ändå, det vart alldeles för mycket julgodis i Osket.

Ikväll är det allafall hockey på tv, skönt att komma ifrån plugget några timmar, Oskarshamn gästar Borås och det är viktiga poäng på spel.

Här om dagen bakade jag bullar, varje gång jag gör det så tänker jag "jag måste banne mej köpa en kavel snart" men lik förbannat glöms det bort och där står jag nästa gång jag får infall för bullar och kavlar degen med en whiskeyflaska.

Nu måste jag tillbaka till den roliga pärmen, USCH.

Förresten, jag måste ju komma med ett tips inför kvällen match, men jag garderar mig och säger två. Antingen blir det 5-2 till Borås eller 3-4 till Oskarshamn. 


xXx

Det blev ingen direkt fialfest. Vi började ladda vid nio tiden med poker, det blev en lång match på nästan fem timmar och tillslut fick jag och Gyllen dela på potten. Matchen blev ju ett riktigt misslyckande, jag har aldrig skådat värre domare, värre lag på isen eller osportsligare publik. Samtidigt var Sverige för snälla, när de kör över vår målvakt fyra gånger går det inte att bara prata med dom, dom ska ha så mycket stryk så det finns inte! Usch!

Igår åkte jag tillbaka till Växjö, så skönt att vara i sin egen lya igen. Mindre skönt att jag måste plugga matte inför tentan på måndag, (nej det har inte blivit många minuter än) Jag har mest styrt om här hemma, sat upp ny hylla å kopplar in nya skrivaren å 360 å så.
Men i morgon får jag nog gå till M-huset en stund för det blir mer gjort där.



Finalfest väntar

Ikväll blir det finalfest. Vi är ett gäng som ses hos EA vid 21-tiden, då väntar bronsmatchen mellan kommunisterna och slovakerna. Samtidigt blir det poker med höga insatser och galna satsningar. Efter det väntar finalrysaren mellan Canada och Sverige, i Canada.
Eftersom jag i semin vann lite pengar så har jag inför finalen bettat upp 250 pix. Jag tror jag kommer få in nått, men kanske inte går på plus ändå. Jag har bettat följande:

Matchen
Sverige gör antal mål: 2, 3, 4 eller 5
Canada gör antal mål: 2, 3, 4 eller 5

Lången
FBK-BIF = 1
LIF-TLJ = 1
JÄR-AIK = 2
BLSP-BLA = 2
RYS-SLO = 1

Scorecast Can-Swe
Möller sista målskytt, resultat 3-3
Tavares sista smålskytt, resultat 5-3
Pääjärvi sista målskytt, resultat 2-4

Nu blire duschen.


Blandade känslor

Fick idag veta att en man jag gillade väldigt mycket gick ur tiden igår. Det var min kära vän Viktors Pappa Jocke.
Även om det är några år sedan jag träffade honom sist så tyckte jag oerhört mycket om honom. Vila i frid Pappa-Siira.




Förut idag lyckades IKO för första gången ta tre poäng nere i Malmö efter 2-3 segern i hockeyallsvenskan, oerhört skönt.




Dramatisk match

Vilken match det blev igår i JVM-semin mellan Sverige och Slovakien. Storfavoriterna Sverige blev pressade in i det sista av Slovakerna, tillsammans med de kanadensiska dommarna. För inte ens dom kunde stoppa Sverige från att nå ännu en JVM final. Vilken vändning vi fick se!

Och när nationalsången sjöngs ut i Ottawa efter matchen, med lika falska röster på isen som det var i Erics vardagsrum, men tänk att en sådan falsksång kan låta så vackert.
Slovakerna hade ledningen två gånger i matchen, både med 0-1 och 1-2 och hade minst sagt marginalerna på sin sida.
Första målet styrs in av en svensk back (och jag tror till och med att det var Oskarshamns egen Viktor Ekbom som hade oturen att ha klubban i vägen) medan 1-2 målet kom i ett Powerplay där en Slovak hade slagit till en medspelare med sin klubba, varav kanadensiska dommaren tog ut en svensk för highsticking. Man kan tillägga att 0-1 målet kom med endast 3,6 sekunder kvar av första perioden. Den sekundmarginalen hade inte sverige på sin sida heller i slutet av den andra perioden då svenske backen Torp prickskjuter in 2-2 med ett stenhårt skott i krysset, men det målet dömmer dommaren bort med motiveringen att slutsignalen redan gått innan pucken korsade mållinjen, även om videokamerorna visar att det var 0,1 sekund kvar när pucken nådde nätet.

Och när Sverige behövde honom som mest klev han fram, samma kille som sköt oss till JVM final även förra året, Mikael Backlund. Han gör två mycket vackra mål på kort tid och helt plötsligt hade vi vänt på steken. När sedan Tedenby (ja han som spelat 13 matcher för Oskarshamn iår) spelar fram till 4-2 målet kändes allt klart. Och som han spelade fram till det, han leker bort två slovakiska backar på samma sätt som han lekte bort AIKs backar i den där underbara matchen i höstas.

Trotts detta kunde Svenskarna inte låta oss koppla av hemma i sofforna utan bjöd in till ett dramatiskt slut när slovakerna hade fått pricka in 4-3 bakom storspelande Jacob Markström i det svenska målet. Men även detta ledde tillslut till ett possitivt besked. Sveriges toppforward Oscar Möller fick äntligen näta för första gången i årets turnering, det i tom kasse till 5-3 och saken var biff. (Tur för mig som hade bettat på 5-3 på svenskaspel och fick 25 gånger pengarna)

Bilden (tagen från aftonbladet) visar tandlöse Tedenby i matchen mot Slovakien.

Nu väntar en final imorgon natt 01.30 mot hemmafavoriterna Kanada. (som nätt och jämt tog sig till final efter straffdrama i semin mot kommunisterna)



Ute på hal is

Idag har jag prövat mina gamla skridskotallanger på Arena Oskarshamn och jag slog inte omkull en enda gång, men så stabilt var det icke. Jag och Erik åkte mest runt å passade lite med en puck, som in the glory days.

Idag har jag även lagt upp mitt CV på monster.se och ska under kvällen även försöka översätta det till engelska eftersom jag är peppad på att jobba utomlands efter examen, mycket lutar åt att jag å kusinen drar till Irland, där han redan bott och arbetat innan. Känns mer bekvämt att åka två.

Ikväll ska jag till Steakhouse och äta med syrran, pappa och mia. Trevligt värre och det är sjukt god mat där. Mumma.

Imorgon blir det poker och JVM-semifinal hos Erik och förhoppningsvis skall vi även se finalen på måndag natt, antagligen mellan Sverige och Kanada. Ska även försöka hinna med en lasergame till innan det blir färd mot Växjö och hårdplugg igen..



2009

Vill börja med att önska alla läsare ett Gott nytt år! Och jag undrar hur många bloggar i Sverige som börjar liknande i sina inlägg idag..

Gårdagen firades på följande sätt:
Först åt jag middag hemma hos pappa och sambo med min syster och 5 ytterligare gäster. Det var mycket trevligt, sedan gick jag ner för backen till min barndomsvän Calle som skulle fylla 20 vid tolvslaget. Där var det bra fest men jag var nästan äldst där. Fast i början satt vi och kollade på hockeyn, 5-0 till Sverige över kommunisterna från Ryssland. Sedan gick vi till stan och vi hann nätt och jämt komma till Lilla Torget lagom till tolvslaget, å mitt i allt vimmel tappar man bort alla man känner, såklart så själva tolvslaget fick jag fira ensam med min öl och min cigarr. Sedan gick vi och efterfestade i Eriks villa (Calles storebror) och efter det var det dags för landhockey som vi bokade någonstans mellan den 10e och 15e ölen. Nedsläppet var vid 04.00 och det var roligt och en bra avslutning på kvällen.

Nu är det alltså 2009. Året då jag ska ta examen från VXU, flytta på nytt, antagligen. Och allt ska bli mycket bättre, eller? Man tror alltid för mycket.

Årets första vecka ska allafall spenderas genom en middag på Steak House i morgon, poker och hockeykväll på lördag och en BJJ-match mot Gabbe på måndag eller tisdag, om vi finner en lokal. Resten av tiden är obestämd än så länge. Sedan drar jag tillbaka till Växjö den 7e eftersom jag har två tentor direkt (12e och 16e) Pepp start på det nya året.



RSS 2.0