Åh så jag njöt..!

När Malmö snubblade på mållinjen ännu en gång. Jag var så glad att jag hoppade när de brännde sista straffen och därmed missade Play-Off!! Haha. Underbart!
Som vanligt skämde de ut sig efter matchen med, förra året var det supportrarna som hade halvt sönder arenan, idag var det spelarna som slog sönder plexiglaset och agerade hotfullt mot domarna, så jävla pinsamma!

Dagen har varit slapp, i morgon blir det tillbaka til rutinerna istället.

Tobias, här är ditt liv

Jag tänkte bjuda alla på en snabb genomgång om mitt liv, många vet inte så mycket om mig..

Jag är uppväxt långt från Sverige, jag föddes i djunglen och levde med massa roliga djur
(som sedemera kom att bli julunderhållning i tecknad form på televisionen). (Ja Tarzan och Mowgli är samma person) Det är kul att ha blivit en sån världsfigur pga. min underliga uppväxt. När jag i vuxen ålder kom till en människoby fick jag jobb i en grotta full av vapen. Men för lite drygt 7 år sedan var jag tvungen att byta identitet då jag var efterlyst i hela världen pga. några flygplanslekar. Så jag flyttade till just USA (bara för att det skulle vara lite gambling) och började med sport,
jag blev årets idrottsman när jag spelade lite amerikansk fotboll ett år och jag tog även hem ett världsmästar-bälte i boxning. Eftersom jag tröttnade då jag redan var bäst på allt så la jag ner och flyttade till Sverige.
Där blev det ett par fulla nätter och jag gifte mig även med en riktig svensk flicka, dagen efter visade det sig att det vi gjort kallades för en "Ross och Rachel-grej" och vi glömde hela skiten. Men i hennes hemstad träffade jag ett par andra kul typer och vi startade ett band, vi blev världskända. Men som alla andra flickband blev det bråk (bara för dom kom på att jag hade kuk under kjolen) och vi gick skilda vägar. Jag satsade då på en solo-karriär i artistnamnet Marilyn. Men jag tröttnade även där, smink var inte min grej så jag odlade tillbaka mitt skägg och gick tillbaka till idrotten, jag försökte slå världsrekord i vedhuggning men lyckades aldrig slå tyskarna. Så istället skrev jag ihop världens grymmaste CV och skickade till Vatikanen, där arbetar jag nu som Påve och allt är frid och fröjd.































Det enda

Detta är det enda som gör det värt just nu.


Isolering

Nej nu e ja fan le på skiten, allt är bara skit, jämt! Åt helvete med allt, jag ska fan slänga bloggen å ta bort min msn, min facebook å säga upp mitt mobilnummer å slänga allt åt helvete å så fort jag tar examen ska ja fan dra å släppa varenda jävla kontakt ja har.





Helg på bortaplan, igen.

Helgen spenderades åter i Oskarshamn.
Fredagen var lugn med middag och vin med päron och gotlänningar. Herren från gotland skall visst vara med i "halv åtta hos mig" eller vad det heter på fyran, han berättade massa kul för han var mest full hela tiden i programmet å bråkade med tv-teamet. hah.

Lördagen var full rulle, förfeten började redan vid 12.00 hos Eric och det blev några öl och uppladdning för hockeyn. Efter matchen fortsatte vi hos Eric med poker, pizza, öl, vin och sprit. Sedan utgång på Abbes och Ankaret. Träffade massa gutt folk.

Igår bar det av till Växjö igen och jag slapp bussen. Sis hade varit på begravning på Gotland och vår gemensamma oskarshamns-polare Almkvist körde oss i bil til Växjö, peppt som fan.

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen å arbetat med projektet, i eftermiddag blir det matte. Sedan är det dubbelpass som gäller, först Vale Tudo följt av BJJ.

Idag har jag även fått lite goa saker på posten, bland annat en snygg tisha från Dockers-shoppen som jag fixat (är även en shop för våra cheerleaders Mermaids) Här är shoppen.
Jag fick även hem mina nya cigarrer och ett ståletui man kan ha i kavajfickan med plats för två cigarrer och en kromad cigarrsax. Peppt som fan.
Fick även lite filmer jag beställt, bland annat andra säsongen av How I met your mother. Bästaste ever!

Jag bjuder på tre bilder, dels cigarrerna, dels världens godaste oboy, för de e sjukt underskattat, och dels mitt öga som nästan läkt nu, bara lite rött kvar :)




Bjy

BJJ är inte alls ofarligt, träningen igår bringade mig en spark i huvudet och nu har ja fått en blödning i ögonlocken och en svullnad i tinningen, skitsnyggt. Och jag ska träffa min handledare från LBE Arkitekt i eftermiddag för å prata om mitt exjobb. Kanon!

Ska bli gutt å åka hem i helgen igen, faktiskt.

Nu blir det gulashsoppa med bulgur :)



William Wallace och Roger Pontare

Så var man sjuk igen, knappt varit sjuk på två år och nu har ja åkt på två fall på tre veckor, så jävla kasst. Jag hatar att hosta, igår hostade jag så mycket att jag kräktes, fan så fresh liksom. (Att älska är allt man behöver för att inte bli sjuk)

Ikväll har jag kollat på Braveheart, länge sedan jag såg den, och jag hade glömt hur förbannat bra film det är. Oslagbart!
Idag har jag även sett Tre kronor spöa Tjeckien med 6-4 och det var kul att se Sverige vinna igen, har ju inte gått så bra de senaste åren. På tal om hockey, det börjar dra sig mot sitt slut i årets Allsvenska, och Oskarshamn har varit en stor besvikelse iår och är till och med indragna i bottenstriden, knappt men ändå. Det är fan 8 år sedan vi var i kvalserien första gången, dags att laget går på uppgång igen nu efter tre kassa säsonger!

Jag börjar peppa riktigt på Football-säsongen nu. Träningsmatcher är planerade, bland annat i Norrköping i april. Idag har jag även fixat supportershoppen för Dockers, lägger inte ut den fören styrelsen godkänt dock :)

Nästa helg blir det Oskarshamn, igen. Då vankas det hockeymatch, årets sista för mig antagligen. En match som ska vara fullsatt på, publiken går in gratis tack vare att företag och privatpersoner betalar för varje åskådare. Företagen kan betala 1,2 eller 3 kr per person och privatpersoner mellan 10 öre och 1 kr. Jag bidrar jag med. Klubben har ekonomisk kris och måste ha in 1,5 miljoner nu för att få klart med elitlicensen för nästa säsong.

Imorgon behövs en riktig städning här, blir så jävla skitigt å rörigt när man ligger hemma sjuk, pallar ju inte göra nått annat än att se på film å powernapa.

Förresten, kollade lite snabbt på Schlagerfestivalen idag medan jag väntade på Wallanderfilmen. Schlagerfestivalen är fan inte okej, den har inte varit okej efter det att Roger Pontare kom in och dansade regndags någongång på 90-talet. Dags att lägga ner, på riktigt!



Tonårsfyllorna


Har nyss kollat på Eurotrip. Den gamla goa filmen som kom när man gick på gymnasiet. Dom drack absinth i filmen och det gav ju minnen till många glada fyllor. hah. På något sätt har det aldrig blivit lika gutt här i Växjö på nått sätt, inte samma sammanhållning och galenskaper som det var förr. Jag får väl ta å köpa hem lite absinth igen, hehe.

Jag har egentligen bara haft en minneslucka någonsin, och den var på 12 timmar (!) Sjukt kväll. Var sen till en fest och skulle sänka lite hemma precis innan ja gick. Så jag hällde upp 6 stora shottar med absinth och PANG PANG PANG PANG PANG PANG. Sedan tar det ju ett tag innan det slår så jag kom till festen och tog en öl, sen jävlar. Jag slog halvt ihjäl mig när jag voltade ner för trappan där ute i Mysingsö, sedan minns jag inte mer fören jag helt plötsligt låg i soffan å kollade på tv dagen efter, minns inte ens när ja gick upp på morgonen liksom.
Men efter ett tag gick jag ut på internet, där fanns bilder som dokumenterade hela min kväll, jag hade varit både på ungdommens hus och på stan och på efterfest. Här kommer en av bilderna, den minst pinsamma. (uppmärksamma att gylfen är öppen, det var den nog hela kvällen)





Nya tag

Nu är det dags för nya tag med bloggandet, läste igenom gamla inlägg här om dagen och det var ju lite mer att läsa då, jag bjuder inte på så mycket nu för tiden. Dags att skärpa sig, jag har ju trotts allt en liiiten tapper skala på omkring 15 personer som följer bloggen dagligen, så jag får skriva lite mer inlägg nu då...

Inatt var jag uppe och såg på SuperBowl 43. En av de bättre matcher jag någonsin skådat. Det började jämt men Steelers tog övertaget direkt och ledde med 10-7 när haltidspausen närmade sig, dock hade Cardinals ett sista försök med några sekunder kvar och bara ett par yards till Touchdown, men ett misslyckat pass ledde till att Steelers snodde bollen och sprang, sprang rakt över hela planen och precis när tiden tog slut lyckades man få en TD och man hade klara 17-7 i paus.
Tredje kvarten fortsatte vara jämn och när man bröt efter 3/4 hade Steelers lyckats dra ifrån till hela 20-7 och såg ut att vara på väg mot en enkel seger. Cardinals ville något annat och bjöd på en spektakulär vändning och ledde matchen med 23-20 när matchen var på väg mot sitt slut, då bjöds publiken på ännu en vändning när Steelers lyckades få till en TouchDown med bara 35 sekunder kvar och man vann alltså den stora finalen med 27-23.
Matchen var slut omkring 04.15 svensk tid så jag somnade vid halv fem. Det var bra segt att gå till skolan vid åtta :)

Helgen som var tillbringade jag i Oskarshamn, fredagen bjöd på folköl hos EA följt av en spännande hockeymatch i Oskarshamn Arena mellan IKO-Sundsvall, Osket vann på förlängning med 3-2.
Lördagen spenderades med träning med Dockers, kul att lira lite igen, sedan var det släktkalas i Fårbo då både mamma och hennes sambo fyllt år i veckan. Efter det hade Simon fest inne i stan och det blev massa alkohol och jag fick en såndär bra fylla som bara jag kan få efter ett tiotal öl, en liter vin och 12-13 shottar. Så jag, Frigge och Humpa begav oss till LaScala, där jag inte varit sedan jag tog studenten (för det är inte riktigt mitt häng). Men det var kul, det mesta är kul med rätt mängd alkohol och rätt folk. Så där dracks det mer shottar, öl och drinkar. Kanonkväll!

Nu är ja fett trött så ja ska ta en powernap innan det ä dags för BJJ träning.



RSS 2.0